Magento versus Shopify

Dnes si přímo porovnáme jedny z nejpoužívanějších globálních e-commerce platforem: Magento vs Shopify. V čem je tedy která platforma lepší?

Letters 2

MageXo Letters – říjen 2020

Další novinky ze světa Magento vám přináší říjnový, informacemi napěchovaný newsletter.

Letters

MageXo Letters – září 2020

Přečtěte si co se událo ve světě Magento v uplynulých měsících. Přinášíme vám MageXo Letters.

Magento Business Intelligence (1)

Inteligence a Business, co mají společného?

Magneto Business Intelligence. Propojte všechna data do jednotného a především lehce srozumitelného grafického rozhraní, díky kterému budete moci vyhodnocovat vaše další podnikatelské kroky.

Proč je Magento globální leader v B2B e-commerce dle Gartner?

Magento je světovým lídrem v oblasti platforem elektronického obchodování dle Gartner a Forrester.  Je jednou z nejflexibilnějších a nejspolehlivějších platforem na světě. Nabízí mnoho B2B funkcí, které pomáhají digitální transformaci, podpoře B2B procesů, a zvyšují prodej právě v sektoru B2B.

magento ecosystem

5 benefitů Magento ekosystému

Podle ratingu agentur Gartner a Forrester je Magento globální lídr mezi e-commerce platformami. Jeho ekosystém patří mezi největší výhody. Jaké jsou?

Nové Magento 2.4 je tady!

Podívejte se jaké technologické inovace a novinky přináší nová verze Magento 2.4, která je k dispozici po celém světě od 28. července.

Poznejte funkce Magento Commerce

  Magento funguje ve dvou edicích: Magento Open Source a Magento Commerce. V tomto příspěvku si představíme rozšířené funkcionality varianty Commerce. Přečtěte si tedy, jaké funkce můžete získat s platformou Magento Commerce

David Vršek

Rozhovor s naším specialistou na téma PWA

David Vršek je naším Frond-End techleaderem a specialistou na headless architekturu. Dnes jsme ho zpovídali na v dnešní době velmi populární téma – Progressive Web Applications (PWA).