Novinka: Live Search powered by Adobe Sensei

Fulltext search je jeden z nejdůležitějších prvků kvalitního eshopu, či B2B portálu. Magento má díky spojení s Adobe produkty možnosti global enterprise segmentu. Adobe přináší out-of-the-box integraci s Live Search powered by Adobe Sensei pro edici Commerce.

Live search s umělou inteligencí

V dnešním světě online nakupování spotřebitelé převážně chtějí rychle a snadno najít to, co hledají. Pro podnikatele v e-commerce se rychlé vyhledávání může snadno stát přední konkurenční výhodou. 

Na základě studie Econsultancy bylo zjištěno, že efektivní nakupování na webu je nejen podstatným aspektem v rámci interakce nakupujících, ale může mít také zajistit až o 50 % vyšší míry konverzí.

Adobe tak přichází s novou možností, která se jmenuje Live Search powered by Adobe Sensei a spadá pod již známý, a velmi efektivní marketing tool Adobe Sensei.

Jak Live Search funguje?

Adobe Sensei používá AI a machine learning, aby pomohl dosáhnout lepších výsledků. Tento způsob vyhledávání obchodníkům nabízí takzvaný „searchandising“, díky kterému je možné zákazníkům zajišťovat bleskově rychlé výsledky vyhledávání. Postupem času se navíc vyhledávání stane chytřejším (machine learning), a to na základě probíhajících analýz chování nakupujících s využitím umělé inteligence.

Live Search powered by Adobe Sensei přináší bleskově rychlé, super relevantní a intuitivní vyhledávací prostředí v e-shopech.

Live Search powered by Adobe Sensei funguje na podobném typu zpracování analýz chování návštěvníků jako například doporučování produktů. Tím se také Live Search stane snadněji implementovatelnou funkcionalitou pro uživatele Adobe Commerce (dříve Magento Commerce), kteří funkci Product Recommendation již používají.

  • Automaticky vybere nejlepší artikly jako výsledky vyhledávacího dotazu
  • Inteligentně uspořádá produkty tak, aby ty nejrelevantnější byly v horní části stránky
  • Obchodník nemusí ručně konfigurovat pravidla fazet
  • Nakupujícím pomáhá: rychleji zúžit vyhledávání a snáz se dostat k produktům, které hledá
Live Search

Pro obchodníky toto robustní a vysoce přizpůsobitelné řešení obsahuje vícerozměrné, plošné vyhledávání pomocí synonym a pravidel pro merchandising, které usnadňují „posílení“ a „pohřbení“ produktů. Pro vývojáře představuje Live Search službu nové generace s plně headless podporou přímo přes GraphQP nebo poskytnutou JS SDK.

Zpět na články
Sdílet článek:
Spojte se s námi

    Rezervujte si schůzku zde nebo vyplňte tento formulář a my se vám co nejdříve ozveme:

    Beru na vědomí zpracování osobních údajů.