Adobe Summit 2021 Highlights – 1. část

Přinášíme vám čerstvou porci informací z Adobe Summitu 2021. Summit proběhl v online podobě na konci dubna a věnoval se aktuálním tématům, která hýbou digitálním světem. V kostce vám naservírujeme to nejzajímavější, co od profíků z oboru zaznělo. Níže najdete pět prvních témat, v dalším článku přidáme čtyři další.

E-commerce pro výrobní firmy – e-book ke stažení

Jak může Magento efektivně pomoci se spuštěním B2B a B2C online prodeje nebo D2C (direct-to-customer) platformy? Malou ochutnávku si můžete přečíst už teď, vše podstatné najdete v našem e-booku.

QuarticOn: Jak vybudovat efektivní online obchod? 3 technologie, kterým stojí za to věřit

Představujeme možnosti v e-commerce, které nabízí použití technologií QuarticOn. QuarticOn je jedním z partnerů Magento a vyvíjí systémy pro podporu personalizace prodejních procesů a internetového marketingu.

MageXo Letters – březen

Vítáme vás u dalších MageXo Letters! Pojďme se společně podívat, co nejzajímavějšího se odehrálo na české, ale i zahraniční scéně e-commerce za uplynulý měsíc.

Magento Marketplace

Magento Marketplace

Magento Marketplace je místem, které nabízí až neomezené možnosti rozšiřování vaší platformy. V dnešním článku si představíme, jak Marketplace vlastně funguje a co nejzajímavějšího s ním můžete řešit.

Jaký je význam Digital Experience Platform?

Co si představit pod pojmem Digital Experience Platform neboli DXP? Kde se vzaly a jaký mají přínos? Víte, kdo dopadl v hodnocení Gartner Magic Quadrant 2021 pro Digital Experience Platform nejlépe?

Jak porozumět zákazníkům a tvořit přizpůsobené CX?

Je možné opravdu porozumět zákazníkům a přizpůsobit produkty a služby jejich reálným potřebám a zájmům? Jak získat správný pohled na jejich chování, když na našem e-shopu stráví jen zlomek svého času?

header_newsletter_1140x400

MageXo Letters – únor 2021

Vítáme vás u dalších MageXo Letters!

Podcast s Vojtou Košákem: Jaké to je v MageXo a proč zrovna Magento?

Pro jak velké e-shopy je Magento určeno? Jaké jsou rozdíly mezi Magento 1 a Magento 2, a proč je důležité migrovat na „dvojku“? Jak MageXo staví e-commerce strategie? Odpovědi na tyto a další otázky se dozvíte v podcastu Mergado v rozhovoru s naším projektovým manažerem Vojtou Košákem. Nemusíte číst, stačí poslouchat 🙂