Magento / Adobe Certifikace pod lupou

O odbornosti Magento specialistů vypovídá certifikace, kterou mohou získat úspěšným složením zkoušky u Magento. O certifikaci a náročnosti zkoušky Magento Solution specialist / Adobe Certified Expert-Magento Commerce jsme si povídali s naším kolegou Markem Vítem.

New release – Magento Commerce 2.4.2

Nový release Magento Commerce proběhl 9. února 2021. Zajistí lepší zabezpečení, výkon a poskytne obchodníkům upgrady nástrojů, které mohou ještě víc podpořit jejich business.  Podívejte se na highlighty nové verze Magento Commerce 2.4.2.

MageXo Letters – leden 2021

Vítáme vás u dalších MageXo Letters!

Moderní headless přístup v e-commerce

Headless řešení mohou zlepšit správu internetového obchodu a také poskytují uživatelům vynikající CX. Proto jsme sedli a připravili pro vás materiál, ve kterém se dozvíte mnoho užitečných informací. Malou ochutnávku si můžete přečíst už teď, ale detaily a další užitečné informace zjistíte až přímo z našeho e-booku.

Adobe opět lídrem v Gartner Magic Quadrant 2020

Společnost Gartner pravidelně hodnotí největší hráče na trhu v různých odvětvích. Adobe se stalo již po čtvrté v řadě globálním lídrem hodnocení Magic Quadrant v oblasti digital commerce.

Personalizace v B2B e-commerce zvyšuje věrnost zákazníků

Proč se vyplatí investovat do e-com technologií? Můžete tím zajistit vašim zákazníkům lepší nákupní zážitek a navýšit tak svůj obrat. Poslední rok nám ukázal, jak moc je e-com důležitý a jak zásadní je právě personalizace.

PWA

PWA mění pravidla hry, Google s nimi

Od května 2021 se změní zaběhlá rovnice, která vyhodnocuje jaké stránky Google zobrazí na prvních pozicích. Co je za tím? Nová kritéria Googlu, která vyhodnocují především přehlednost a rychlost načítání stránek.

header_newsletter_prosinec

MageXo Letters – prosinec 2020

Vítáme vás u prosincových MageXo Letters! 

Klíčové atributy úspěšné digitální transformace

Svět e-commerce prochází velmi rychlým vývojem. Noví konkurenti rostou rychleji než dříve a přichází odkudkoliv. Úspěch nyní závisí na mnoha faktorech. Jedním z nejdůležitějších je digitální transformace.