MageXo Letters – duben

Vítáme vás u MageXo Letters! Tentokrát se společně ohlédneme za děním na české i zahraniční e-commerce scéně v měsíci dubnu.


Adobe Summit 2021 Highlights – 1. část

Koncem dubna proběhla největší Adobe událost roku – Adobe Summit, na kterém byly představeny novinky pro e-commerce jako je například Live Search powered by Adobe Sensei. My jsme pro vás shrnuli ty nejzajímavější prezentace. První várku zajímavých informací si můžete přečíst zde.

Adobe Summit

Nový e-book ke stažení: E-commerce pro výrobní firmy

Je možné opravdu porozumět zákazníkům a přizpůsobit produkty a služby jejich reálným potřebám a zájmům? Na dnešním velmi konkurenčním e-com trhu je při získávání zákazníků klíčové učinit každou zkušenost relevantní, atraktivní a personalizovanou. Jak získat správný pohled na jejich chování, když na našem e-shopu stráví jen zlomek svého času? To si můžete přečíst v našem článku.

Magexo e-book

QuarticOn: Jak vybudovat efektivní online obchod? 3 technologie, kterým stojí za to věřit

Jaké možnosti v e-commerce, nabízí použití technologií QuarticOn? QuarticOn je jedním z partnerů Magento a je také lídrem na polském trhu elektronického obchodování a předním dodavatelem řešení souvisejících s personalizací a doporučením produktů v České republice, na Slovensku a v pobaltských zemích.

QuarticON

Magento Commerce je nyní ADOBE COMMERCE

Brand se mění, ale Magento zůstává! Adobe pouze sjednocuje názvy, ale pokračuje v plnění své obchodní vize sloužit zákazníkům všech velikostí s Adobe Commerce. Tato změna přichází 3 roky po akvizici, při které Adobe získalo Magento. Jaké má Adobe plány a vize do budoucna?

Adobe Commerce

Proč je Magento globální leader a jaké používá nástroje pro personalizaci?

Chcete-li to zjistit, přečtěte si článek našeho kolegy Vojty Košáka, který byl publikován na stránkách QuarticOn.

Personalizace

V bodech:

Zpět na články
Sdílet článek:
Spojte se s námi

    Rezervujte si schůzku zde nebo vyplňte tento formulář a my se vám co nejdříve ozveme:

    Beru na vědomí zpracování osobních údajů.