MageXo Letters – březen

Vítáme vás u dalších MageXo Letters! Pojďme se společně podívat, co nejzajímavějšího se odehrálo na české, ale i zahraniční scéně e-commerce za uplynulý měsíc.


Pozvánka na Adobe Summit – on-line koncerenci o DIGITAL EXPERIENCE

27. – 29. dubna 2021 (zdarma) – Nejnovější trendy v oboru, osvědčené postupy pro CMX, zajímaví spíkři. Odhalíte, na jakých novinkách Adobe pracuje a co nás v oblasti customer experience čeká v budoucnu. Registrujte se na akci a nechte se inspirovat, jak dělat výjimečné CX a podpořit tak růst vašeho businessu a loajalitu vašich zákazníků.


Jak porozumět zákazníkům a tvořit přizpůsobené CX?

Je možné opravdu porozumět zákazníkům a přizpůsobit produkty a služby jejich reálným potřebám a zájmům? Na dnešním velmi konkurenčním e-com trhu je při získávání zákazníků klíčové učinit každou zkušenost relevantní, atraktivní a personalizovanou. Jak získat správný pohled na jejich chování, když na našem e-shopu stráví jen zlomek svého času? To si můžete přečíst v našem článku.


Jaký je význam Digital Experience Platform?

Co si představit pod pojmem Digital Experience Platform neboli DXP? Kde se vzaly a jaký mají přínos? Víte, kdo dopadl v hodnocení Gartner Magic Quadrant 2021 pro Digital Experience Platform nejlépe? Odpovědi jsme pro vás shrnuli do jednoho článku.


Magento Marketplace

Magento Marketplace je místem, které nabízí neomezené možnosti rozšiřování vašeho e-commerce businessu. Jak Marketplace vlastně funguje a co nejzajímavějšího s ním můžete řešit? Najdete na něm tisíce doplňků a schémat od více než 450 celosvětových developerů. Které z nich si nenechat ujít? To si přečtete v tomto článku.

Magento Marketplace

Adobe Summit – on-line koncerence o DIGITAL EXPERIENCE registrace

V bodech:

Zpět na články
Sdílet článek:
Spojte se s námi

    Rezervujte si schůzku zde nebo vyplňte tento formulář a my se vám co nejdříve ozveme:

    Beru na vědomí zpracování osobních údajů.