MageXo je exkluzivním Ergonode Gold Partnerem

Jako Gold Partner pro Českou vám představujeme výkonný Product Information Management software Ergonode – moderní a uživatelsky přívětivou open-source platformu pro správu produktových informací. 

Máte chaos v produktových datech a hledáte efektivní řešení pro jejich správu?

Potřebujete vyladit spolupráci vašeho týmu a zpřehlednit a zrychlit vaše procesy? Chcete se zbavit kopírování informací z jednoho systému do druhého a mít raději vše na jednom místě? Dáváte přednost jednoduchosti použití? Expandujete na více trhů v různých jazycích? Ve všech těchto případech vám Ergonode může značně usnadnit život. 

Co je Product Information Management čili PIM?
Obecně je PIM software, který spravuje všechna data, která souvisí s produkty ve vašem katalogu produktů (např. velikost, hmotnost, popis, recenze, certifikace atd.). Bývá integrován s e-commerce platformami, jako je například Magento a dalšími kanály nebo zdroji dat a softwarovými systémy. Díky PIM můžete sledovat všechna katalogová a inventární data společnosti v reálném čase, odesílat je do prodejních kanálů ve správném formátu a zajistit automatickou synchronizaci z PIM do dalšího kanálu prostřednictvím API.

Nová úroveň správy produktových dat

Ergonode je zdokonalený ergonomický PIM systém, který je postavený tak, aby s ním byla veškerá práce co nejvíce jednoduchá. Nabízí srozumitelné a přehledné uživatelské prostředí, ve kterém se každý rychle zorientuje.

Hlavní přidanou hodnotou je velmi efektivní a snadno nastavitelné workflow pro koordinovanou spolupráci vašeho týmu, díky kterému můžete snadno spravovat stovky tisíc až miliony produktů najednou.

Vzhled produktových dat si můžete snadno navrhnout pomocí nástroje template designer pro tvorbu vlastních šablon. Můžete si nadefinovat neomezené množství produktových atributů pro co nejlepší popis vašich produktů. Pro vytvoření struktury produktů je k dispozici široký výběr typů atributů: single text, text area, single select, multi-select, unit, single image apod. Možnosti tvorby produktového obsahu jsou tak de facto neomezené.

Správu produktových dat vám výrazně ulehčí hromadné funkce jako znáte z Excelu, možnost flexibilního nastavení sloupců pomocí drag&drop nebo pokročilé filtrování.

Pokud působíte na více trzích nebo plánujete expanzi, určitě oceníte možnost vytvoření neomezeného množství jazykových mutací a funkci inheritance tree (hodnota produktu se „dědí“ v požadovaném jazyce dle konfigurace toho jazykového stromu).

Ergonode také s přehledem zvládá vytváření vztahů mezi produkty, kdy je například možné vytvářet manuální (dle SKU) a nebo také automatická (s pravidly segmentace) propojení mezi produkty.

Ergonode je open-source s flexibilní architekturou s nezávislým backendem a frontendem komunikujícím přes REST API. Díky využítí headless přístupu a Vue.js se jedná o výkonnou a rychlou aplikaci s možností adaptace systému jako Desktop Progressive Web App.

Hlavní benefity Ergonode v kostce

  • Zvýší efektivitu vašeho týmu díky snadno nastavitelnému a přehlednému workflow přesně dle vašich potřeb.
  • Můžete spravovat stovky tisíc až miliony produktů najednou.
  • Nabízí různé užitečné funkce, které vám ulehčí práci a ušetří čas.
  • Usnadní vám expanzi a výrazně sníží náklady za jazykové překlady.
  • Je to open-source.
  • Je postavený na nejmodernějších technologiích.

Jako certifikovaný Ergonode gold partner vám zajistíme kompletní implementaci, průběžnou a spolehlivou správu našimi experty. Rádi také kdykoliv poskytneme konzultace nebo školení pro vaše kolegy. 

Zpět na články
Sdílet článek:
Spojte se s námi

    Rezervujte si schůzku zde nebo vyplňte tento formulář a my se vám co nejdříve ozveme:

    Beru na vědomí zpracování osobních údajů.