MageXo na E15 International E-commerce Summitu

Polovina září patřila odborníkům na e-commerce. E15 International E-commerce Summit představil 38 českých i zahraničních spíkrů. MageXo na tomto eventu figurovalo hned dvakrát. Byli jsme hlavním partnerem akce a náš David Vršek byl jedním ze spíkrů. Přinášíme vám záznam jeho přednášky o nejrychlejší PWA současnosti.

Pokud máte online obchod nebo s ním spolupracujete, určitě víte, že až 55% trafficu na wáš e-shop je z mobilu. Taky víte, že pro 75 % zákazníků je rozhodující rychlost webu. Ta má samozřejmě vliv na konverzní poměr.
Další důležitou informací je, že Google nyní mění klíčové metriky hodnocení a spouští Core Web Vitals, což bude mít přímý vliv na to, které weby budou ve vyhledávači upřednostňovány.
Jak se na novou situaci připravit a obstát v konkurenčním prostředí? Proč je dobré, vlastně i nutné udělat audit vašeho webu?
Poslechněte si Davidovu přednášku a zjistěte víc o Web Vitals, PWA a o tom, jak jsme hledali a následně vyvinuli StoreFront X.

Představili jsme nejrychlejší PWA současnosti

Všichni spíkeři, mezi kterými byli i zahraniční hosté,  jsou naprostými jedničkami v oblasti e-commerce. Nechyběli mezi nimi například: Oliver Dlouhý (Kiwi.com),  Jan Bednář (ShipMonk), Tomáš Braverman (Heureka), Martin Kasa (Pilulka), Milan Polák (Zoot) nebo Jitka Dvořáková (CZC).

Jsme rádi, že náš Lead Frontend Developer David Vršek patří mezi ně. Záznam z jeho virtuálního vystoupení vám přinášíme níže. Určitě si to nenechte ujít, protože představil Nejrychlejší PWA současnosti.

Během této prezentace se podíváte na současné problémy v oblasti e-commerce aplikací především z pohledu front-endu. Dozvíte se o možných řešeních pomocí technologie PWA, o tom co PWA přináší navíc v porovnání se staršími technologiemi, proč je dobré na PWA co nejdříve přejít a kde vůbec začít a v neposlední řadě jaká hotová řešení a frameworky jsou v současnosti k dispozici.

Chcete se o nejrychlejší PWA současnosti dozvědět víc? Napište nám o demo session zdarma a konzultaci, jak Storefront X může pomoci vašemu byznysu.

Zpět na články
Sdílet článek:
Spojte se s námi

    Rezervujte si schůzku zde nebo vyplňte tento formulář a my se vám co nejdříve ozveme:

    Beru na vědomí zpracování osobních údajů.