Jak na lepší customer experience?

Máme za sebou Vánoce, nejsilnější nákupní sezónu roku 2021. Česká i evropská e-commerce výrazně rostla. Otázkou ale zůstává, jak si z toho růstu „ukrojit“ co nejvíc? Jednou cestou je vylepšení customer experience. Máme pro vás několik užitečných tipů, jak na to.

Jak dostat vaše webové aplikace do kondice

David Vršek (Lead Frontend Developer, Magexo) a Adam Jedlička (Full Stack Developer, taktéž Magexo) vystoupili v rámci webináře Time to speed up! s inspirující prezentací o tom, jaký má vliv výkonnost aplikací na Core Web Vitals. Níže přinášíme souhrn všeho důležitého, co zaznělo během jejich vystoupení.

Core Web Vitals – základ příjemné user experience

Na webináři Time to speed up! zaměřeném na Core Web Vitals a PWA vystoupila jako hlavní speaker Maria Lopez-Latorre, která působí ve společnosti Google na pozici Mobile Sites Specialist Engineer. Vysvětlila, co vlastně Core Web Vitals jsou, jak je lze měřit a zlepšovat. Přinášíme vám souhrn toho nejdůležitějšího, co na její přednášce zaznělo.

Je vaše aplikace připravená na Core Web Vitals?

Google Core Web Vitals jsou nové, uživatelsky orientované metriky, které dokáží ohodnotit vaší aplikaci z hlediska user experience. A rozhodně se nevyplatí je ignorovat.

Znáte tým, který pro vás tvoří jedinečné e-shopy?

Na konci září se sešlo celé MageXo. Probrali jsme strategii a OKR pro jednotlivá oddělení. A kromě toho všeho jsme si užili hodně týmových aktivit, které pro nás připravila naše skvělá kolegyně Eva. Seznamte se s námi, MageXo týmem! 😊

MageXo na E15 International E-commerce Summitu

Polovina září patřila odborníkům na e-commerce. E15 International E-commerce Summit představil 38 českých i zahraničních spíkrů. MageXo na tomto eventu figurovalo hned dvakrát. Byli jsme hlavním partnerem akce a náš David Vršek byl jedním ze spíkrů. Přinášíme vám záznam jeho přednášky o nejrychlejší PWA současnosti.

Jak výkonný je váš web?

Každá desetina sekundy, kdy návštěvník vašeho webu musí čekat na to až se načte, má daleko větší dopad na vaše revenue, než si myslíte. Užitečný nástroj Lighthouse od společnosti Google vám napoví, jak na tom ve skutečnosti jste.

STOREFRONT X – nejrychlejší PWA současnosti

StoreFront X je název našeho zbrusu nového PWA frameworku pro Magento 2. Díky bezkonkureční rychlosti a plnému SSR (server-side rendering) pro co nejlepší SEO má ideální přepoklady se stát esem ve vašem rukávu.

Adobe Sign integruje s Adobe Commerce

Adobe nově umožňuje snadné nasazení procesu digitálního podpisování jako součást customer journey. Přečtěte si, jaké výhody přináší integrace Adobe Commerce a Adobe Sign.