10 (dobrých) důvodů, proč si vybrat Shopify Plus

Žijeme v digitální době, ve které svět e-commerce neustále vzkvétá a nabízí obrovské příležitosti pro firmy všech velikostí. Shopify Plus, pokročilá verze oblíbené e–commerce platformy Shopify, představuje výkonný nástroj, který umožňuje firmám škálovat ve velkém a uspět na velmi konkurenčním online trhu. Díky robustním funkcím a flexibilitě se Shopify Plus stala pro mnoho firem optimální volbou. V tomto článku prozkoumáme největší výhody používání této platformy.

Shopify plus

1. Škálovatelnost a výkon

Jednou z nejvýznamnějších výhod platformy Shopify Plus je její schopnost zvládat vysokou návštěvnost a velký počet transakcí. Nemusíte se strachovat o dostatečnou kapacitu serveru, bandwidth ani o náhlé nárůsty návštěvnosti v době špiček. Škálovatelná infrastruktura platformy zajišťuje, že váš e-shop zůstane rychlý, spolehlivý a bude pohotově reagovat i v situacích s vysokou poptávkou.

2. Customizace a flexibilita

Shopify Plus nabízí rozsáhlé možnosti přizpůsobení konkrétním potřebám a požadavkům na značku. Platforma poskytuje širokou škálu nástrojů a zdrojů pro přizpůsobení – od designu a layoutu až po funkce a integrace. Tato flexibilita umožňuje podnikům vytvářet unikátní, vizuálně působivé a vysoce funkční e-shopy, které mají úspěch u jejich cílové skupiny.

3. Robustní multi-channel prodej

V dnešním omnichannel světě je zásadní oslovit zákazníky na více platformách. Shopify Plus zjednodušuje vícekanálový prodej tím, že poskytuje bezproblémovou integraci s oblíbenými tržištěmi (jako např. Amazon, eBay apod.) a platformami sociálních médií (Facebook, Instagram apod.). Tento komplexní přístup umožňuje firmám rozšířit svůj zásah, zvýšit viditelnost značky a bez námahy řídit prodej napříč různými kanály. 

4. Zvýšená bezpečnost a spolehlivost

Vzhledem k rostoucím bezpečnostním hrozbám na internetu jsou ochrana údajů zákazníků a udržení jejich důvěry mimořádně důležité. Shopify Plus poskytuje svým klientům vysoce bezpečnou a spolehlivou platformu. Platforma nepřetržitě zajišťuje bezpečnostní opravy, aktualizace a požadavky na compliance, takže váš internetový obchod zůstane chráněn před potenciálními hrozbami a únikem dat.

5. Specializovaná podpora a account management

Uživatelé platformy Shopify Plus získají specializovanou podporu týmu odborníků, včetně account managerů a odborníků na technickou podporu. Tato individuální asistence pomáhá podnikům zvládnout všechny problémy, se kterými se mohou setkat, optimalizovat e-shopy pro lepší výkon a plně využívat funkce platformy. Dostupnost průběžné podpory zajišťuje hladký a bezproblémový průběh e-commerce.

6. Pokročilá analytika a reporting

Rozhodování založené na datech je pro úspěch e-commerce klíčové. Shopify Plus poskytuje pokročilé analytické a reportovací funkce, které firmám umožňují získávat cenné informace o zákaznících, prodejích a celkovém výkonu obchodu. Díky těmto poznatkům můžete přijímat kvalifikovaná rozhodnutí, identifikovat trendy a zavádět strategie, které podporují růst a zlepšují hospodářské výsledky vašeho businessu.

7. Snadná integrace s aplikacemi třetích stran

Shopify Plus nabízí bezproblémovou integraci s rozsáhlým ekosystémem aplikací a nástrojů třetích stran. Ať už jde o e-mail marketing, správu zásob, CRM nebo řešení pro přepravu, platforma umožňuje firmám připojit jejich preferovaný software a zefektivnit provoz. Tato schopnost integrace šetří čas, eliminuje ruční zadávání dat a zvyšuje efektivitu celého ekosystému e-commerce.

8. Globální expanze a lokalizace

Platforma nabízí vestavěné funkce, které usnadňují globální prodej. Podporuje více jazyků, měn a daňových pravidel, což usnadňuje cílení na zákazníky v různých regionech. Shopify Plus navíc nabízí přístup k lokálním platebním branám, což minimalizuje překážky pro zákazníky a zvyšuje míru konverze na různých trzích.

9. Rychlý launch a time-to-market

Rychlost je v dnešním dynamickém prostředí e-commerce klíčová. Shopify Plus poskytuje firmám možnost rychle uvést své e-shopy na trh. Platforma nabízí předpřipravené motivy a šablony, které lze přizpůsobit tak, aby odpovídaly identitě vaší značky, čímž se zkrátí čas a úsilí potřebné k návrhu a vývoji webových stránek (o financích nemluvě). Intuitivní rozhraní a uživatelsky přívětivý backend navíc usnadňují správu obchodu a přidávání produktů, což zajišťuje bezproblémové a včasné uvedení na trh.

10. Neustálé inovace

Vývojáři nepřetržitě pracují na vylepšení platformy, aby si udržela náskok v neustále se měnícím prostředím e-commerce. Díky pravidelným aktualizacím a novým verzím funkcí zajišťuje Shopify Plus svým klientům přístup k nejnovějším nástrojům a technologiím pro zlepšení jejich online prezentace. Využitím těchto inovací tak mohou zůstat konkurenceschopní, poskytovat výjimečné služby zákazníkům a přizpůsobovat se novým trendům na trhu.

Sečteno podtrženo

Shopify Plus nabízí komplexní a funkčně bohatou platformu, která umožňuje firmám uspět na digitálním trhu. Její výhody jsou nesporné – od škálovatelnosti a přizpůsobení až po vícekanálový prodej a pokročilou analytiku. Ať už jste rostoucí podnik, nebo zavedená značka, Shopify Plus vám poskytne nástroje a flexibilitu potřebné pro zvýšení prodejů, rozšíření zásahu a vytvoření jedinečných nákupních zážitků.

Zvažujete Shopify Plus jako vaši novou e-commerce platformu? V rozhodování vám může pomoci i toto srovnání platforem Shopify Plus, Adobe Commerce a Shoptet Premium. Zároveň to s vámi rádi prodiskutujeme podrobněji – stačí nás kontaktovat pomocí formuláře níže.

Zpět na články
Sdílet článek:
Spojte se s námi

    Rezervujte si schůzku zde nebo vyplňte tento formulář a my se vám co nejdříve ozveme:

    Beru na vědomí zpracování osobních údajů.