Řešení

Moderní headless přístup v e-commerce

Headless řešení mohou zlepšit správu internetového obchodu a také poskytují uživatelům vynikající CX. Proto jsme sedli a připravili pro vás materiál, ve kterém se dozvíte mnoho užitečných informací. Malou ochutnávku si můžete přečíst už teď, ale detaily a další užitečné informace zjistíte až přímo z našeho e-booku.

Personalizace v B2B e-commerce zvyšuje věrnost zákazníků

Proč se vyplatí investovat do e-com technologií? Můžete tím zajistit vašim zákazníkům lepší nákupní zážitek a navýšit tak svůj obrat. Poslední rok nám ukázal, jak moc je e-com důležitý a jak zásadní je právě personalizace.

Klíčové atributy úspěšné digitální transformace

Svět e-commerce prochází velmi rychlým vývojem. Noví konkurenti rostou rychleji než dříve a přichází odkudkoliv. Úspěch nyní závisí na mnoha faktorech. Jedním z nejdůležitějších je digitální transformace.

Hybridní platformy – 5 důvodů proč spojit B2B a B2C e-commerce

Hybridní platformy – snadný způsob, jak provozovat podniky se zaměřením na B2C i B2B, bez nutnosti provozování dvou různých platforem.

Magento Page Builder (1)

Správa webu v 21. století pomocí Magento Page Builder

Vytvářejte bohaté obsahové stránky a rozšířené popisy produktů přímo integrované na katalog pomocí nativního Magento Page Builderu

Magento versus Shopify

Dnes si přímo porovnáme jedny z nejpoužívanějších globálních e-commerce platforem: Magento vs Shopify. V čem je tedy která platforma lepší?

Magento Business Intelligence (1)

Inteligence a Business, co mají společného?

Magneto Business Intelligence. Propojte všechna data do jednotného a především lehce srozumitelného grafického rozhraní, díky kterému budete moci vyhodnocovat vaše další podnikatelské kroky.

Proč je Magento globální leader v B2B e-commerce dle Gartner?

Magento je světovým lídrem v oblasti platforem elektronického obchodování dle Gartner a Forrester.  Je jednou z nejflexibilnějších a nejspolehlivějších platforem na světě. Nabízí mnoho B2B funkcí, které pomáhají digitální transformaci, podpoře B2B procesů, a zvyšují prodej právě v sektoru B2B.

magento ecosystem

5 benefitů Magento ekosystému

Podle ratingu agentur Gartner a Forrester je Magento globální lídr mezi e-commerce platformami. Jeho ekosystém patří mezi největší výhody. Jaké jsou?