Řešení

E-commerce trh klesá, ne každý přežije

Růst e-commerce zpomaluje, tržby obchodníků klesají a některé internetové obchody to nemusí přežít. Jak tedy posílit vaši konkurenceschopnost?

Co zaznělo na Meet Magento UK 2022

Přinášíme vám reportáž s postřehy a zajímavostmi z konference Meet Magento UK 2022, která se konala 21. června v Londýně a které jsme se přímo účastnili.

Magento Open Source vs. Adobe Commerce

Poslední dobou jsme zaznamenali, že mnoho firem nemá úplně jasno v tom, jakou verzi Magento zvolit a která bude lépe vyhovovat jejich potřebám. Pojďme se na to podívat blíže. V současné době nabízí Adobe e-commerce zákazníkům dvě různá řešení: Magento Open Source a Adobe Commerce.

Jak zrychlení e-shopu ovlivní váš byznys?

Chcete vědět, jaká je souvislost mezi zrychlením e-shopu a výší vašich tržeb? Zajímáte se o progresivní webové aplikace (PWA), ale stále váháte, zda je to pravé řešení pro vaše podnikání? Ať tak či onak, pokračujte ve čtení. Třeba vás inspirujeme ke změně a zároveň vás vybavíme stěžejními argumenty, abyste se do ní mohli konečně pustit.

Adobe Summit: Škálovatelná personalizace jako trend roku 2022

Největší Adobe akce roku nabídla jako obvykle mnoho zajímavých přednášek. Jednou z nich byla i přednáška Johna Copelanda (VP Adobe Digital Strategy Group) a Jasona Hellera (CEO Transformation Ventures), kteří se zaměřili na “personalisation at scale”. Zmínili několik dobrých příkladů a také časté problémy, kterým společnosti čelí, včetně tipů, jak je překonat.  

Je web skutečně rychlejší?

Core Web Vitals už jsou nějakou dobu venku. Od loňského května začal Google měřit UX webových aplikací a zařadil ji mezi kritéria pro SERP. Jelikož většina návštěvníků webových stránek přichází z Googlu, je prozíravé se zaměřit na jejich optimalizaci. Podívejme se na pár dat, abychom lépe pochopili, co se s webem a jeho performance poslední dobou děje.

Aktualizace zabezpečení a vylepšení produktů Adobe Commerce

Vánoce, nejsilnější období z pohledu e-commerce, je za námi. Nyní je čas na reflexi, jak váš e-shop fungoval, zda zvládl vánoční nápor, jestli jste spokojeni s jeho fungováním a možnostmi platformy. To je bezesporu nutnost. Ale co zabezpečení e-shopu? Mysleli jste i na to? Adobe Commerce na zabezpečení myslí za vás a neustále pracuje na jeho vylepšeních.

Jak udržet vysokou výkonnost webu?

V předchozím blogpostu věnovaném problematice performance a Core Web Vitals jsme se zaměřili na zlepšení výkonnosti vašich stránek, na odhalení a odstranění úzkých míst a na to, jaký vliv to má na váš business. Podařilo se vám to všechno vyřešit? Pokud ano, pojďme se společně podívat na mechanismus, který udrží vaši výkonnost na vysoké úrovni.