Eventy

Jak udržet vysokou výkonnost webu?

V předchozím blogpostu věnovaném problematice performance a Core Web Vitals jsme se zaměřili na zlepšení výkonnosti vašich stránek, na odhalení a odstranění úzkých míst a na to, jaký vliv to má na váš business. Podařilo se vám to všechno vyřešit? Pokud ano, pojďme se společně podívat na mechanismus, který udrží vaši výkonnost na vysoké úrovni.

Jak dostat vaše webové aplikace do kondice

David Vršek (Lead Frontend Developer, Magexo) a Adam Jedlička (Full Stack Developer, taktéž Magexo) vystoupili v rámci webináře Time to speed up! s inspirující prezentací o tom, jaký má vliv výkonnost aplikací na Core Web Vitals. Níže přinášíme souhrn všeho důležitého, co zaznělo během jejich vystoupení.

Core Web Vitals – základ příjemné user experience

Na webináři Time to speed up! zaměřeném na Core Web Vitals a PWA vystoupila jako hlavní speaker Maria Lopez-Latorre, která působí ve společnosti Google na pozici Mobile Sites Specialist Engineer. Vysvětlila, co vlastně Core Web Vitals jsou, jak je lze měřit a zlepšovat. Přinášíme vám souhrn toho nejdůležitějšího, co na její přednášce zaznělo.

MageXo na E15 International E-commerce Summitu

Polovina září patřila odborníkům na e-commerce. E15 International E-commerce Summit představil 38 českých i zahraničních spíkrů. MageXo na tomto eventu figurovalo hned dvakrát. Byli jsme hlavním partnerem akce a náš David Vršek byl jedním ze spíkrů. Přinášíme vám záznam jeho přednášky o nejrychlejší PWA současnosti.

Adobe Summit 2021 Highlights – 2. část

Druhá várka informací z Adobe Summitu 2021 je pro vás připravena právě teď. Summit proběhl na konci dubna a věnoval se aktuálním tématům, která hýbou digitálním světem. V kostce přinášíme to nejzajímavější, co od profíků z oboru zaznělo. Prvních 5 témat jsme publikovali minulý týden a dnes přidáváme shrnutí dalších 3 přednášek.

Adobe Summit 2021 Highlights – 1. část

Přinášíme vám čerstvou porci informací z Adobe Summitu 2021. Summit proběhl v online podobě na konci dubna a věnoval se aktuálním tématům, která hýbou digitálním světem. V kostce vám naservírujeme to nejzajímavější, co od profíků z oboru zaznělo. Níže najdete pět prvních témat, v dalším článku přidáme čtyři další.