Čtyři dny plné AHA momentů: Report z předimplementačního workshopu

V minulém článku jsme si vysvětlili význam předimplementačního workshopu ve vývoji e-commerce řešení. V tomto reportu si přiblížíme průběh jednoho takového workshopu.

předimplementační workshop

Předimplementační workshop jako klíč k úspěšnému projektu

Kvalitní plánování je rozhodující pro úspěch jakéhokoli projektu. V případě implementace e-commerce platformy (např. jako je Magento) je počáteční fáze – zvláště ta předimplementační – tou klíčovou pro její další úspěšné pokračování.

Shopify business

Shopify Plus jako globální řešení pro expanzi

V dnešním globálním obchodním prostředí je pro firmy nezbytné, aby měly schopnost expandovat na mezinárodní trhy. Shopify Plus je platforma, která nabízí řadu nástrojů a funkcí, které expanzi usnadňují. Pojďme se na ně podívat podrobněji.

Shopify News Summer 23 Edition: Co je nového?

Shopify představilo novinky v rámci své pravidelné prezentace Editions, která se koná obvykle dvakrát ročně v zimě a v létě. Pojďme se podívat na nejzajímavější nová vylepšení této platformy.

Jak Shopify Plus zjednodušuje integraci systémů a automatizaci procesů

Shopify Plus je platforma, která nabízí řešení pro podniky hledající způsoby, jak zjednodušit integraci svých systémů a automatizovat své procesy. Tento článek se zaměřuje na to, jak Shopify Plus usnadňuje tyto úkoly.

Shopify plus

10 (dobrých) důvodů, proč si vybrat Shopify Plus

Žijeme v digitální době, ve které svět e-commerce neustále vzkvétá a nabízí obrovské příležitosti pro firmy všech velikostí. Shopify Plus, pokročilá verze oblíbené e–commerce platformy Shopify, představuje výkonný nástroj, který umožňuje firmám škálovat ve velkém a uspět na velmi konkurenčním online trhu. Díky robustním funkcím a flexibilitě se Shopify Plus stala pro mnoho firem optimální volbou. V tomto článku prozkoumáme největší výhody používání této platformy.

headless

Go headless #4 – Serverless deployment

Headless a serverless deployment jsou dva různé přístupy k vytváření a nasazování webových aplikací. Lze je však použít i společně k vytvoření výkonného a efektivního systému.

Shopify Plus vs. Adobe Commerce vs. Shoptet Premium

Shopify Plus vs. Adobe Commerce vs. Shoptet Premium

Srovnání e-commerce platforem je klíčovým krokem při výběru správného řešení pro váš dobře fungující e-shop. Na trhu jich existuje mnoho variant, my se v tomto srovnání zaměříme na tři populární možnosti: Shopify Plus, Adobe Commerce a Shoptet Premium. Pro koho se hodí a jaké jsou jejich plusy a mínusy? Jaké jsou jejich funkcionality a podle čeho se rozhodovat? To vše se dozvíte v našem článku níže.

okr v e-commerce

OKR v e-commerce: reportáž z eventu

Nedávno jsme ve spolupráci s OKR Mastermind uspořádali event zaměřený na využití OKR v e-commerce. Pro MageXo, stejně jako pro mnoho dalších e-commerce firem, jsou OKR cenným nástrojem jak realizovat svou strategii. Jaká témata jsme probírali? Přečtěte si náš stručný report z této akce.