MageXo Letters – květen

Květnové MageXo Letters jsou tu! Podruhé se ohlédneme za Adobe Summitem 2021, vydáme se do světa zahraničních expanzí, umělé inteligence a chytrého vyhledávání, a nakonec přineseme tipy, jak úspěšně spravovat e-shopy.


Adobe Summit 2021 Highlights – 2. část

Druhá porce zajímavých přednášek z nějvětší Adobe události roku – Adobe Summit 2021. Co od profíků z oboru zaznělo? Jaká témata hýbou světem e-commerce? Tentokrát se podíváme na AI a její vliv na výsledky firem. Zabrousíme do oblasti marketplaces – zjistíte zda výhodné připojit se k existujícím marketplaces nebo postavit vlastní. A nakonec se zaměříme na to, jak se Adobe Commerce posouvá směrem k architektuře mikroslužeb. 

Adobe Summit

Novinka: Live Search powered by Adobe Sensei

Fulltextové vyhledávání je jedním ze základních prvků kvalitního e-shopu nebo B2B portálu. Adobe přichází s novou funkcionalitou nazvanou Live Search powered by Adobe Sensei. Tento způsob vyhledávání nabízí obchodníkům takzvaný „searchandising“, díky kterému je možné poskytnout zákazníkům bleskově rychlé výsledky hledání.


5 tipů pro úspěšnou správu webu/e-shopu

Jak na správu e-shopů postavených na Adobe Commerce a Magento Open Source pro maximalizaci obratů a doby provozuschopnosti? Po úspěšném spuštění webu vstoupí váš tým do další fáze s velkými příležitostmi pro růst vašeho e-commerce businessu. Jak ladit a optimalizovat web, aby přinášel maximální užitek vám a skvělé UX těchto členských? Přečtěte si praktické tipy, jak na to.


Jak na úspěšnou expanzi?

Posvítíme si na to, co je důležité pro mezinárodní expanzi. Na co nesmíte zapomenout a co je před expanzí do zahraničí rozhodně nutné zvážit. Není to jednoduchý proces. Spotřebitelé a nakupující v různých zemích preferují různé výrobky a služby, mají různé priority a hodnoty. Díky Magento platformě a jejímu ekosystému může být rozšíření vašeho businessu jednodušší, než si myslíte.


Zajímavosti z trhu:

Naše e-booky ke stažení:

Zpět na články
Sdílet článek:
Spojte se s námi

    Rezervujte si schůzku zde nebo vyplňte tento formulář a my se vám co nejdříve ozveme:

    Beru na vědomí zpracování osobních údajů.