Magento Marketplace

Magento Marketplace je místem, které nabízí až neomezené možnosti rozšiřování vaší platformy. V dnešním článku si představíme, jak Marketplace vlastně funguje a co nejzajímavějšího s ním můžete řešit.

Magento Marketplace

Extensions jako výhoda

Možností, kterými můžete obohatit váš e-shop jsou na Magento platformě prakticky nekončící, a průvodcem všemi těmito extensions (neboli rozšířeními) je oficiální tržiště zvané Marketplace.

Marketplace tak Magento rozšiřuje o nové funkcionality a hotové 3rd party integrace.

Najdete na něm tisíce doplňků a schémat od více jak 450 celosvětových developerů.

Marketplace na první dobrou nabízí základní kategorie aplikací a služeb, které se týkají optimalizace stránek, marketingu, řešení přeprav a zásobování vašeho e-commerce projektu, užitečné produkty k účetnictví a financím, ale také zohledňující platby a obecnou bezpečnost a security.

V zásadě by se dalo říci, že se jedná o takový App / Google store, kde si jednoduše navolíte, jakými prvky má váš e-shop disponovat, přečtete si hodnocení, porovnáte si funkčnost (většina extensions má odkazuje na ukázku funkcionality), nakoupíte, nainstalujete a máte vyhráno.

Podstatné je ale také zmínit, že se některé doplňky s novějšími aktualizacemi Magenta postupně ztrácejí z tržiště. Je to podobné, jako když Apple nechce na App Store zastaralé aplikace. Doporučujeme si tedy hlídat aktuálnost verzí.


Co byste si neměli nechat ujít

Také vám přinášíme doporučení, které doplňky jsou globálně považovány za ty nejlepší / nejefektivnější a které vám můžeme s radostí doporučit.

Improved Layered Navigation

Co kdybychom vám řekli, že si můžete přizpůsobit každý vyhledávací filtr potřebám svých zákazníků? Tak, aby byla navigace v obchodech intuitivní a procházení produktů rychlý a pohodlný proces. Umožníte tak svým zákazníkům okamžitě najít své oblíbené značky a nejen to. Můžete přidávat vlastní stránky značek s jedinečným obsahem, povolit filtry značek s chytlavými logy, přidávat užitečné posuvníky na jakoukoli stránku kategorií a zobrazit filtrovatelný seznam všech značek na samostatné stránce.

Layered Navigation

Special Promotions Pro

S doplňkem Special Promotions Pro můžete na vašem e-shopu snadno vytvářet jakékoliv slevy za pomoci funkcí chytrých doporučení. Nabízí se vám tak vytváření propagačních akcí na základě informací o zákaznících a také z historie nákupů. Díky promyšlené funkčnosti podmínek můžete vytvářet vysoce individuální a přesné typy propagací. Právě díky osobnímu přístupu nabývají zákazníci pocit, že o ně dobře staráte. 

Special promotions

Improved Import & Export

Improved Import & Export pro Magento 2 je vylepšené rozšíření pro import a export, které vám umožní importovat a exportovat jakýkoliv soubor (např. soubory z Google Sheets / Drive, také Microsoft formáty jsou jsou CSV, XML,  Excel, dále FTP / SFTP, URL, DropBox a další). Můžete tak používat všechny vaše oblíbené typy souborů a zkrátit tak dobu, kterou věnujete správě e-shopu. Rozšíření se instaluje a spravuje prostřednictvím administrátorského panelu Magento 2, což znamená, že jej můžete konfigurovat kdykoli a kdekoli a nejste závislí na spuštěných aplikacích.

Zpět na články
Sdílet článek:
Spojte se s námi

    Rezervujte si schůzku zde nebo vyplňte tento formulář a my se vám co nejdříve ozveme:

    Beru na vědomí zpracování osobních údajů.