MageXo Letters – únor 2021

Vítáme vás u dalších MageXo Letters!

header_newsletter_1140x400
Radek Zejda


Magento Commerce 2.4.2 je tady

Nový release Magento Commerce proběhl 9. února 2021. Zajistí lepší zabezpečení, výkon a poskytne obchodníkům upgrady nástrojů, které mohou ještě víc podpořit jejich business. Podívejte se na highlighty nové verze Magento Commerce 2.4.2 v našem článku.

Magento 2.4.2


Podcast s Vojtou Košákem: Jaké to je v MageXo a proč zrovna Magento?

Pro jak velké e-shopy je Magento určeno? Jaké jsou rozdíly mezi Magento 1 a Magento 2, a proč je důležité migrovat na „dvojku“? Jak MageXo staví e-commerce strategie? Odpovědi na tyto a další otázky se dozvíte v podcastu Mergado v rozhovoru s naším projektovým manažerem Vojtou Košákem.

Podcast


Magento Certifikace pod lupou – rozhovor

O odbornosti Magento specialistů vypovídá certifikace, kterou mohou získat úspěšným složením zkoušky u Magento. O certifikaci a náročnosti zkoušky Magento Solution specialist / Adobe Certified Expert-Magento Commerce jsme si povídali s naším kolegou Markem Vítem.

Maggento Certifikace


Adobe představuje Upgrade Compatibility Tool

Adobe na začátku února představilo Upgrade CompatibilityTool, díky kterému můžete mnohem jednodušeji zjistit, které prvky jsou ve vašem Magento Commerce neaktuální nebo nekompatibilní. Snáze tak učiníte celý proces upgradů předvídatelnějším a sníží se vám náklady na provádění pravidelných upgradů.

Upgrade Compatibility Tool


Co znamenají Google Core Web Vitals pro Magento e-shopy?

Před nedávnem celý e-commerce Google zaskočil svými novými metrikami, kterým říká Core Web Vitals. Psali jsme o tom v našem nedávném článku a nyní Magento Association konkrétně popisují, jakým způsobem se tato novinka bude týkat Magenta jako takového. Určitě stojí za to si přečíst.

Google Core Web Vitals


Tipy a triky na vlastní homepage v Magentu 2

Na Amasty blogu vyšel velmi zajímavý článek, kde Polina Kratovich v pár krocích vysvětluje, jakým způsobem můžete jednoduše tvořit vaší homepage efektivněji. Také přikládá top 3 nejzajímavějších příkladů, kde homepages Magenta 2 vypadají prostě skvěle.

Magento homepage



MageXo oslavilo 10 let!

Je tomu tak. MageXo experti jsou s vámi již deset let!

My děkujeme všem za přízeň a těšíme se na další úspěšná léta. Jen za rok 2020 jsme se rozrostli o desítky specialistů na Magento a rosteme dál. Tak u toho buďte s námi!

MageXo



Adobe Summit 27 – 28.4.2021 registrace

V bodech:

Zpět na články
Sdílet článek:
Spojte se s námi

    Rezervujte si schůzku zde nebo vyplňte tento formulář a my se vám co nejdříve ozveme:

    Beru na vědomí zpracování osobních údajů.