MageXo Letters – leden 2021

Vítáme vás u dalších MageXo Letters!

Vítáme vás u dalších MageXo Letters!

Pojďme se společně podívat, co nejzajímavějšího se odehrálo na české, ale i zahraniční scéně e-commerce za uplynulý měsíc.


Téma roku: Headless přístup v e-commerce

Stáhněte si náš e-book, plný informací o moderním pojetí e-commerece platforem, tedy o tom jak vybudovat PWA a headless řešení. Vše v češtině připraveno pro vás.


PWA mění pravidla hry v e-commerce, Google s nimi

Na jaře se začne měnit zaběhlý postup, kterým Google vyhodnocuje vyhledávaný obsah za relevantní a zobrazuje ho tak na předních pozicích vyhledávání. Říká se tomu Core Web Vitals a více si o tom můžete přečíst v našem článku.


Jak budovat MVP v B2B e-commerce

Napadlo vás někdy, jaká je reálná hodnota MVP v B2B e-commerce? Tak na tuhle otázku vám odpoví Yoav Kutner – tehdejší CTO a jeden ze zakladatelů samotné Magento platformy v následujícím článku od Forbes.


Personalizace v B2B e-commerce zvyšuje věrnost zákazníků

Proč se vyplatí investovat do e-commerce technologií? Můžete tím zajistit vašim zákazníkům lepší nákupní zážitek a navýšit tak svůj obrat. Poslední rok nám ukázal, jak moc je e-commerce důležitý a jak zásadní je právě personalizace.


Adobe je opět lídrem v Gartner Magic Quadrant

Společnost Gartner pravidelně hodnotí největší hráče na trhu v různých odvětvích. Adobe se stalo již po čtvrté v řadě globálním lídrem hodnocení Magic Quadrant v oblasti digital commerce. My tleskáme, vy si o tom přečtěte v dalším článku z naší produkce.


Poohlédnutí za rokem minulým, nahlédnutí do roku nového

Nebudeme vás znovu trápit výběrem sáhodlouhých řečí o pandemii nebo tak. My víme, že toho bylo až až, a rádi vám k přečtení nabízíme článek, kde si můžete například odpovědět na základní otázky, které definují, co zákazníky v roce 2020 zajímalo.


Magento 2.4.2 je za dveřmi!

Magento Commerce 2.4.2 se poprvé světu představí již 9. února 2021.

Na co se můžeme nově těšit?

  • Pracovní postup schvalování nákupu v B2B nyní podporuje jakoukoli platební metodu,
  • vylepšení PageBuilderu a Media Gallery nyní přináší mnohem vyšší výkony a také znatelně lepší zkušenosti vývojářů,
  • samotná vylepšení kvality platformy zahrnují vylepšení škálovatelnosti pro podporu až 20krát větších katalogů a mnoho dalšího.

V bodech:

Zpět na články
Sdílet článek:
Spojte se s námi

    Rezervujte si schůzku zde nebo vyplňte tento formulář a my se vám co nejdříve ozveme:

    Beru na vědomí zpracování osobních údajů.