MageXo Letters – listopad 2020

Vánoce jsou za rohem, máme tu listopad a ním již klasicky … MageXo Letters.

Listopad

Vítáme vás u listopadových MageXo Letters!

Opět se společně podíváme na nejzajímavější události ze světa Magento a pozveme vás na Tech Meetup, který se koná již 11. listopadu, tak buďte ve střehu 🙂

Radek Zejda



Magento Commerce 2.4.1 – nová verze je dostupná

V polovině října Magento představilo updatovanou verzi svého Commerce 2.4.1, která nově přináší:

  • Vylepšené způsoby přepravy pro B2B

  • Více než 15 vylepšení, která se týkají zabezpečení

  • Zlepšení výkonu, GraphQL, infrastruktury a PWA Studio

  • a mnoho dalšího

S dalším upgradem na 2.4.2 se můžete těšit na nástroj SafeUpgrade Tool, který zjednoduší proces upgradu a tím snížní celkové TCO.


Commerce



PWA je budoucí standard na poli frontend řešení, přináší excelentní User Experience

Manažer produktového marketingu Adobe Nate Smith uvedl, že v době, kdy se stává nakupování skrze mobilní zařízení samzřejmností, jsou PWA díky svému jedinečnému UX nutností. Co jsou to PWA se také můžete dovzědět v rozhovoru s naším inhouse expertem Davidem Vrškem.


PWA



Jak rozvíjet podnikání a navyšovat tržby v sektoru B2B?

V online prostředí B2B oproti B2C stále zaostává. Samozřejmě, B2B je mnohem složitějším segmentem, který to s přechodem do digitálního světa nemá vůbec jednoduché. Proč je Magento pro business to business velkou příležitostí? Dočtete se ve článku od Strix.


Think



Pražská společnost Nusilec spouští B2B online makretplace

 
Jedním z příkladů je Česká firma Nusilec, která se rozhodla poskytovat prodejním organizacím nástroj, který digitalizuje a modernizuje business aktivity svých klientů.


Orloj



Velká pětka německého e-comu tvoří celkem slušné příjmy

Pět největších hráčů německého e-commerce tvoří celkové příjmy v  hodnotě 17,5 miliardy EUR. Tím jasně dokladá, jak ohromnou a podstatnou pozici online v dnešním světě zaujímá. Podívejte se i na TOP 5 z nich.


Berlín



Pozvánka na Tech Meetup Ostrava

 
11. listopadu od 17:30 na našem YouTube kanále proběhne online Tech Meetup, který bude zasvěcen tématu agility z developerského pohledu. Se svými přednáškami vystoupí několik zajímavých osobnostní z českého e-commerce prostředí. Účast je zdarma a přihlásit se můžete již nyní. Pro přehled všech dalších událostí za sledování určitě stojí náš MageXo HUB.


Meetup Ostrava



Byli jsme součástí online konference E15

O tom, jaké jsou zásadní výzvy při konsolidovaném přístupu nejúspěšnějších hráčů v e-commerce promluvil na online konferenci deníku E15 CEO MageXa Filip KrejčíPodívejte se na záznam.


E15


Zpět na články
Sdílet článek:
Spojte se s námi

    Rezervujte si schůzku zde nebo vyplňte tento formulář a my se vám co nejdříve ozveme:

    Beru na vědomí zpracování osobních údajů.