Uncategorized @cs

AI funkce a nástroje v Adobe Commerce

Využití AI a machine learningu již nepředstavuje výhodu, nýbrž nutnost, bez které budete jen horko těžko držet krok se svými konkurenty. Díky těmto nástrojům dokážete totiž výrazně zlepšit zákaznický zážitek, optimalizovat interní procesy a lépe cílit marketingové kampaně. Podívejme se na to, v jakých oblastech se využívá AI v Adobe Commerce a v čem vám může pomoci.

Shopify ai nástroje

Shopify Magic: AI inovace pro váš e-shop

Současné e-commerce platformy stále více rozšiřují nabídku AI nástrojů, aby koncovým uživatelům poskytly osobnější a poutavější zážitek z nakupování. Od doporučování produktů, přes automatizaci procesů až po personalizovaný zákaznický servis. Pojďme se společně podívat, jaké AI nástroje nabízí Shopify.

Přehled cen a poplatků Shopify

Když vybíráte nejvhodnější e-commerce platformu pro váš e-shop, budou vás kromě jejích vlastností, funkcí a možností určitě zajímat i náklady. V tomto článku se zaměříme na Shopify i na prémiovou verzi Shopify Plus. Posvítíme si na jednotlivé poplatky za plány, aplikace, konverze či transakční poplatky.

B2B funkcionality Adobe Commerce

Adobe Commerce pro B2B: top funkcionality a nástroje

Pokud stojíte před digitální transformací nebo jste se na tuto náročnou cestu již vydali, pravděpodobně přemýšlíte, jaká e-commerce platforma nabízí ty správné B2B funkce a nástroje, které jsou schopny pokrýt všechny vaše specifické potřeby a zjednodušit vám každodenní provoz. Pojďme se podívat, co v tomto ohledu nabízí Adobe Commerce.

adobe commerce ecosystem

Ekosystém Adobe Commerce: synergie komunity, podpory a vzdělávání

E-commerce se neustále vyvíjí a platforma Adobe Commerce (dříve známá jako Magento Enterprise) stojí v čele této evoluce. Ve skutečnosti není pouhou platformou, ale dynamickým ekosystémem, který zahrnuje uživatelskou komunitu, rozsáhlou podporu a školení. Navíc je tu Magento Open Source a komunitní projekt Mage-OS. Čím vám může být tento ekosystém užitečný?

Shopify Winter Edition 24

Shopify Winter 24 Edition: Co je nového?

Leden za námi, suchý únor před námi. Shopify vás ale na suchu nenechá. Vývojáři této populární e-commerce platformy pro vás přichystali v rámci Winter Edition spoustu šťavnatých novinek. Z více než stovky updatů jsme pro vás připravili výběr těch (z našeho pohledu) nejužitečnějších. Tak se na ně pojďme společně podívat.

srovnání platforem

Jak vybrat tu správnou platformu pro váš e-shop

Výběr e-commerce platformy je rozhodující pro úspěch vašeho byznysu, jeho hladké fungování a růst. Musí splňovat náročné požadavky zákazníků a poskytovat konzistentní uživatelskou zkušenost napříč všemi kanály. Navíc nákupní zvyklosti a chování se mohou změnit doslova přes noc (jako při covidové pandemii). Jak tedy vybrat platformu pro váš e-shop, která vše zvládne a naplní vaše očekávání?

Shopify versus Shoptet

Shopify vs. Shoptet – srovnání základních plánů

Uvažujete o zřízení e-shopu a dumáte nad tím, která e-commerce platforma by pro vás byla ta nejvhodnější? Na trhu je jich mnoho a není úplně jednoduché se v tom zorientovat. Připravili jsme pro vás srovnání dvou populárních platforem, a sice Shopify a Shoptet, které jsou vhodné pro firmy začínající s e-commerce.