MageXo Letters – září 2020

Přečtěte si co se událo ve světě Magento v uplynulých měsících. Přinášíme vám MageXo Letters.

Letters

MageXo Letters – Vítáme vás na prvním ryze českém newsletteru ze světa Magento, který pro vás připravují odborníci z MageXo. Maximálně jednou měsíčně vás budeme informovat o nejdůležitějších novinkách a zajímavostech, které se v obrovském Magento ekosystému a jeho komunitě dějí. A to tak, abyste nemuseli pročítat anglické blogy a fóra. Těšit se tak můžete také na odborné informace, příspěvky, pozvánky na akce a zajímavé čtení. Vše důležité z Magento světa, to jsou MageXo Letters.


 

Magento 2.4 – Ano, je konečně tu!

Nový velký release, Magento 2.4 je venku. Vylepšený B2B i MSI modul, přepracovaná Media Gallery, vylepšená integrace s Adobe Stock, přihlašování pomocí dvoufaktorového ověření, rozšířené GraphQL, zvýšení performance a mnoho dalšího.

Více o verzi Magento 2.4 na našem blogu.

 

Welcome to Magento 2.4


 

Magento dle Forrester opět vyhlášeno leaderem v oblasti B2B i B2C

 
Forrester opět vyhlásil platformu Magento jako lídra mezi 13 nejvýznamějšími globálními poskytovateli e-commerce řešení. Hodnocení Forresteru se skládá z 29 specifických kritérií. V oblasti B2B Zmíníme například nejlepší hodnocení v kategorii strategie.
 
 
Forrester


 

Adobe Analytics nabízí 6 měsíční trial zdarma

Nestačí vám GÁčka? Potřebujete se posunout v analytice? Nyní máte exluzivní možnost využít bezplatnou 6 měsíční zkušební licenci Adobe Analytics Foundation Pack. V případě zájmu o trial nás prosím kontaktujte
 
 
Adobe Analytics



 

,,Behind the biggest PWA store in the world”

 
Jaké challanges měla Aleskandra Kirjusinová, která vedla tým implementující PWA do Kazachstánského e-shopu s elektronikou Technodom se dozvíte v dalším čísle Magezine by Strix Consortium.
 
 
PWA


 

Magento Imagine (nově Adobe Summit) – poprvé virtuálně

 
Adobe Summit se díky pandemii COVID-19 poprvé konal čistě virtuálně a veškerý obsah je volně dostupný. V následujícím videu se od Jasona Woosleyho dozvíte nejnovější inovace produktů Magento Commerce. Po přihlášení i zbytek videí.
 
 




MageXo otevírá vlastní HUB

 

Adobe Developers Live: Commerce on September 28th

 

Zpět na články
Sdílet článek:
Spojte se s námi

    Rezervujte si schůzku zde nebo vyplňte tento formulář a my se vám co nejdříve ozveme:

    Beru na vědomí zpracování osobních údajů.